Rrënjët REI kapitalit neto e ortakëve janë të ankoruar në mënyrë të vendosur në ndershmërinë e të vërtetë.

Sot, aftësitë e firmës shkojnë nga blerjen dhe pronësinë e pronave të ardhurave-prodhimin në zhvillimin e projekteve të multifamily. Udhëhequr nga një ekip me përvojë të profesionistëve, Filozofia REI kapitalit neto partnerit është për të luajtur një aktiv, duart-në në rolin e investimeve të tij në mënyrë që, si një tutor, firma nuk është i varur nga të tjerët për suksesin e saj.

Kritike për suksesin e REI Equity Partners, firma ka një stil fleksibël investuar në mënyrë që të mund të përfitojnë nga mundësitë që ata të dalin në tregjet kryesore të gjithë SHBA.

 

Kombëtar Trendet

CRE e të dhënave Mundësuar nga::

CRE Data Powered by ReisReports

 

 

Misioni ynë
"Për të qenë më i respektuar dhe i besuar Real Estate Investime dhe kompanisë Këshillimor në industrinë".
Kodi ynë i Etikës
Asnjëherë Sacrifice Integriteti për rritjen!
Informatat kontaktuese

Telefon:         (203) 665-8810
E-mail: admin@REIAdvise.com
Adresë: REI Partnerët ekuitetit
                      5 River Road (#105)
Wilton, CT 06897